Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger


Ved tilmelding

Inden du tilmelder din forening, skal du være opmærksom på, at foreningerne skal have en såkaldt ”aktiv forenings-bod”.

Det vil sige at foreningerne ikke blot skal stå og uddele flyers og information om foreningens aktiviteter, men derimod tilbyde en aktivitet, som gør ”forenings-boden” mere levende og sjov at besøge.


Eksempler:

  • Hvis I er en badmintonforening, så kan I tilbyde besøgende at spille ”have-badminton” i Greve Borgerhus store have.
  • En kampsportsforening kunne tilbyde besøgende mulighed for at forsøge at slå eller sparke et bræt over eller kæmpe mod sensei!
  • Hvis I er en kor-forening, kunne I give besøgende mulighed for at teste, hvor deres sangstemme er indenfor de forskellige stemmegrupper?
  • Hvis I er en fodboldforening, kunne det være en konkurrence i at jonglere flest gange med en fodbold. Hvem sætter rekorden og vinder en præmie?
  • Hvis I er en skakforening, kunne det være at dyste mod en stormester. Hvor mange træk overlever de besøgende inden de er skakmat?
  • Hvis I er en spejdergruppe, kunne det være at snitte en gren, lave det perfekte snobrød eller klatre højt oppe i et af træerne i Greve Borgerhus store have.


Husk at kun fantasien sætter grænser! 


Ved tilmelding via nem-tilmeld "bestiller" I en pavillon. Hvis I skal bruge strøm til jeres aktivitet, må I gerne oplyse om dette ved tilmelding. I skal selv have borde, stole og hvad I ellers skal bruge i jeres stand. 


For erhvervsdrivende vil der være en afgift på leje af areal til kommunen på 165 kr. - 1000 kr. i depositum som I får tilbage ca. 14 dage efter arrangementet er afholdt. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at sende ansøgningen afsted. 


Tilmelding

Tilmelding sker via nemtilmeld. 

Når I har tilmeldt sig, får I en mail med kvittering for tilmeldingen. 


På dagen

Pavillionerne vil stå klar kl. 10:30, så I har en halv time til at gøre jeres stand klar. 


Arrangementet starter kl. 11 - her skal jeres bod være klar. 

Arrangementet slutter igen kl. 17 - I må først pakke jeres sin bod sammen, når arrangemetet er slut. 


Der vil være to scener, hvor der hele dagen vil være optrædner og underholdning. Hvis du og din forening gerne vil have scenetid, så kontakt Katja fra Greve KulturBase for mere information: Ktt@greve.dk. Der opsættes borde og bænke ved begge scener.  

Arrangørerne af Greve Sommerfestival